St1 - Suomalainen energiayhtiö   Suomalainen energiayhtiö

St1 haluaa olla johtava CO2-hyvän energian valmistaja ja myyjä. Mitä se tarkoittaa?

Kierrätämme jo jätteet liikenteen polttoaineeksi sekä tuotamme tuulesta ja auringosta sähköä. Siirrämme viisaria vähän kerrallaan fossiilisesta tuontienergiasta kotimaiseen uusiutuvaan energiaan.Näin voimme tuoda suomalaisille koko ajan lisää ympäristön kannalta kestävästi tuotettua ja samalla edullista energiaa. Se on yksinkertaisesti fiksua.

St1 - lähilämpö – siirry 10–30 % edullisempaan uusiutuvaan energiaan ilman omaa investointia

St1 uusiutuva energia

Siirtyminen uusiutuvaan energiaan koetaan yrityksissä, kunnissa ja taloyhtiöissä usein haastavaksi prosessiksi, vaikka kiinnostusta edullisemman uusiutuvan energian käyttöön löytyisikin. Myös lämmitysjärjestelmiin investointi ja ylläpito tiedetään vievän resursseja, joille olisi tärkeämpääkin käyttöä.

Tähän on nyt tarjolla uudenlainen ratkaisu, jossa vaihto uusiutuvaan energiaan tuottaa asiakkaalle positiivista kassavirtaa ja huoletonta lämmitysenergiaa.

Ympäristöystävällinen ja tehokas IVT-lämpöpumppu tarjoaa energiatehokkaan ja edullisen tavan tuottaa lämmitysenergiaa koko kiinteistön tarpeisiin. IVT Lämpöcenterin asiantuntija toteuttaa kiinteistöösi juuri oikeanlaisen ja tarpeita vastaavan lämmitysjärjestelmän aina suunnittelusta käyttövalmiiseen laitteistoon asti.

Siirry helposti ja riskittömästi lähienergiaan

Lämpöpumppuratkaisu helposti käyttöön
- ilman alkuinvestointeja ja ylläpitokuluja

St1:n ja IVT:n yhdessä kehittämä St1-Lähilämpölaitos lämmittää kiinteistösi ilman fossiilisia CO2-päästöjä ja edullisemmin kuin fossiilisiin polttoaineisiin, perinteiseen kaukolämpöön tai suorasähköön perustuvat lämmitysjärjestelmät. Hyödynnämme Lähienergiaa maasta, ilmasta, poistoilmasta ja auringosta käyttäen lämpökaivoja, lämpöpumppuja, lämmöntalteenottolaitteita ja aurinkopaneeleita.

St1-Lähilämmössä St1 investoi lämmitysjärjestelmään ja asiakas siirtyy suoraan ostamaan 10–30 % nykyistä edullisempaa energiaa. Säästöt alkavat heti laitteiston asennuspäivästä, eikä tilaajan tarvitse odottaa laitteiston takaisinmaksuajan päättymistä. Sopimusaika on 5–15 vuotta, jonka jälkeen laitteet siirtyvät asiakkaalle veloituksetta ja lämmityskulut putoavat jopa 70 % ilman minkäänlaista investointia tai jatkamme ylläpitoa vieläkin edullisemmalla hinnalla.

Uudenlainen sekä riskitön tapa siirtyä maalämpöön

St1 vastaa kaikista laitteiden ja maalämpökaivojen asennus- ja ylläpitokustannuksista koko sopimuskauden ajan. Tilaajan ei tarvitse huolehtia laitteistosta tai mahdollisista huoltokuluista, vaan lämmityskustannukset voidaan luotettavasti budjetoida ilman ylimääräisiä riskitekijöitä.

St1-Lähilämpöön kannattaa siirtyä silloinkin kun perinteistä maalämpöinvestointia ei muiden peruskorjausten takia vielä olisi mahdollista toteuttaa. St1-Lähilämmössä säästöt alkavat heti ja laitteisto on lunastettavissa ikävähennys huomioituna koska tahansa sopimuskauden aikana. Sopimuskauden päätyttyä asiakas saa järjestelmän itselleen veloituksetta tai voimme solmia uuden ylläpitosopimuksen. Investoinnin kulut maksetaan lämmitysjärjestelmän saavuttamilla säästöillä.

ST1 - maalämpö - Tilaa veloitukseton kartoituskäynti

Tilaa veloitukseton St1-Lähilämmön kartoitus heti: www.st1lähienergia.fi/lahilampokartoitus tai puhelimitse 029 000 1100 tai ota suoraan minuun yhteyttä, niin muutetaan teidän kassavirta positiiviseksi yhdessä.

LVI Asennus E.Raty Oy & Ylä-Savon Pelti- ja Ilmastointipalvelut Oy

LVI Asennus E.Räty Oy & Ylä-Savon Pelti- ja ilmastointipalvelu Oy
Rinnekatu 1, 74700 Kiuruvesi
Liike: 017 752112

Kari-Matti 050 4009437, Erkki 0400 171473
karimatti@lviraty.fi